2021

 

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 16 Δεκέμβρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιλίου, Νίκος Σταματόπουλος, Πετρούλα Κυριακοπούλου και Παναγιώτης Ρήγας, έθεσαν μια σειρά κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την κατάσταση των σχολικών μονάδων του δήμου μας και πιο συγκεκριμένα το Μουσικό Σχολείο, το 9ο και το 16 Δημοτικό...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιλίου καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Ζενέτου γιατί αρνήθηκε να στηρίξει ψήφισμα υποστήριξης του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ» - που βρίσκεται εντός των ορίων του δήμου μας - με αποτέλεσμα αυτό να μην υιοθετηθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με συγχωνεύσεις τμημάτων σε σχολικές μονάδες του Δήμου μας:

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το πρωί της Πέμπτης 14 Οκτώβρη ο Νίκος Σταματόπουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιλίου με την κα. Βομπιράκη, αντιδήμαρχο υπεύθυνη για την πολιτική προστασία.