Όλα τα άρθρα.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 21 Μαρτίου, η δημοτική αρχή εισηγήθηκε τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου στις 7 Απριλίου με τίτλο «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. Στη συζήτηση επί του θέματος αποκαλύφθηκε πως στον προϋπολογισμό του αγώνα δρόμου, συμπεριλαμβάνονται και 1750 ευρώ που έχει ζητήσει η...

Στο Κέντρο Υγείας Αγίων Αναργύρων βρέθηκαν χτες το πρωί η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Δυτικού Τομέα, ο Νίκος Σταματόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ιλίου και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Την Πέμπτη 29/2/2024 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής» που θα πραγματοποιείται κάθε 2 μήνες με βάση πρόσφατο νόμο της κυβέρνησης. Στις συνεδριάσεις αυτές, η ημερήσια διάταξη διαμορφώνεται από τα θέματα που προτείνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε της συμπολίτευσης είτε της...

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 2/11/2023, ο Παναγιώτης Ρήγας, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιλίου έθεσε το εξής ερώτημα προς τη δημοτική αρχή Ζενέτου:

Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους χιλιάδες κατοίκους της πόλης μας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ιλίου και στην περιφέρεια Αττικής. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα όσες και όσους έδωσαν τη μάχη στο πλάι μας συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα που καταγράφουμε.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και ανατροπής, έστειλε η πολύ μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Ίλιον, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Από νωρίς, εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν ασφυκτικά την κεντρική πλατεία εκφράζοντας την ανάγκη και τη δυνατότητα η «Λαϊκή Συσπείρωση», να φτάσει πολύ ψηλά στο Ίλιον και την...

📌Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στον Άγιο Φανούρη. Μίλησαν ο Νίκος Σταματόπουλος υποψήφιος δήμαρχος και ο Νίκος Τριανταφύλλου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον δυτικό τομέα.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί του ήταν ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αχιλλέας Ζορμπάς, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ιλίου...

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου γειτονιά τη γειτονιά για να φτάσει παντού το μήνυμα της πραγματικής αλλαγης στο δήμο μας, για μια πόλη και μια δημοτική αρχή που έχει μπροστά τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη και τα συμφέροντα των λίγων!

Σε συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εργατικές πολυκατοικίες δίπλα στο Πάρκο Τρίτση μίλησαν ο Γιαννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο Νίκος Σταματόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου και ο Θοδωρής Σκολαρίκος υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού.

Ο Νίκος Σταματόπουλος ανέδειξε πως οι εργαζόμενοι κρατούν μόνοι τους και χωρίς στήριξη όρθια την πόλη. Τόνισε πως χρειάζεται μια αγωνιστική δημοτική αρχή που θα στέκεται δίπλα και θα παλεύει μαζί με τους εργαζομένους για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μονιμοποίηση των εκατοντάδων συμβασιούχων που δουλεύουν στο δήμο, για μέσα προστασίας και που...

Ζ. ΠΗΓΗ (τέρμα λεωφορείων) // Κυριακή 17/9 - 11.00 π.μ.ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (πλατεία Μανδηλαρά) // Κυριακή 17/9 - 7.00 μ.μ.ΡΙΜΙΝΙ (πλατεία) // Δευτέρα 18/9 - 7.00 μ.μ.ΜΙΧΕΛΗ (πλατεία Παπανδρέου, πρώην Αναστασάκη) // Τετάρτη 20/9 - 7.00 μ.μ.ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΗΣ (πλατεία) // Τρίτη 26/9 - 7.00 μ.μ.ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΣ (πλατεία στα δημοτικά ιατρεία) // Παρασκευή 29/9 - 7.00 μ.μ.

Οι εικόνες από τις πλημμυρισμένες γειτονιές του Ιλίου κατά τη διάρκεια της χτεσινής νεροποντής είναι εικόνες ενός εχθρικού κράτους που σε όλα τα επίπεδα (Κεντρικό Κράτος, Περιφέρεια, Δημοτική Αρχή) έχει προτεραιότητα το κέρδος των λίγων και όχι τις ανάγκες των πολλών.

Σε λιγότερο από 1,5 μήνα και αφού κατέκαψε περίπου 80.000 στρέμματα σε Μάνδρα και Ανατολική Αττική η πύρινη λαίλαπα, κατακαίει για άλλη μια φορά λαϊκές περιουσίες και τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου που έχουν απομείνει, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Νέα καταγγελία για τη μορφή της τηλεδιάσκεψης που υποβαθμίζει τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Παρέμβαση για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που μετατρέπει την Αττική σε "κρανίου τόπο" απο τις πυρκαγιές.Καταγγελία για την απαράδεκτη απόφαση του Περιφερειάρχη να κλείσει εν μέσω καύσωνα το Πάρκο Τρίτση

Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιούλη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Ιλίου, η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιλίου.

Κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής στα γραφεία της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση έγινε σήμερα το πρωί, ενάντια στην προγραμματισμένη για τις 10 π.μ. διαδικασία αποσφράγισης προσφορών για πλειοδοτικό διαγωνισμό εμπορικής εκμετάλλευσης χώρου εντός του πάρκου.

Την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο επικεφαλής και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με την "Λαϊκή Συσπείρωση" Ιλίου, Νίκος Σταματόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" εύχεται στην εργαζόμενη συμβασιούχο καθαριότητας του δήμου Ιλίου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου περαστικά και ταχεία ανάρρωση.Η εργαζόμενη, έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, όταν αποκολλήθηκε η προστατευτική λαβή στο αναβατόριο οχήματος πλυντηρίου κάδων, από την οποία...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει, την Τρίτη 6 Ιούνη και ώρα 20.00, στο Πάρκο "Αντ. Τρίτσης" (στο Ανοιχτό Θέατρο), εκδήλωση με θέμα: "Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος".

Σε σύσκεψη στον Άγιο Φανούρη στο Ίλιον, που διοργάνωσε η ΚΟ Κάτω Ιλίου μίλησε ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Ίλιον, ο οποίος στάθηκε στο διακύβευμα των εκλογών για τον λαό.