Την Κυριακή 3 /3/2019 πραγματοποιήθηκε πλατιά σύσκεψη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ στην οποία μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος

2019-03-07

Την Κυριακή 3 /3/2019 πραγματοποιήθηκε πλατιά σύσκεψη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ στην οποία μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος, μεταφέροντας την μέχρι τώρα πείρα από τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων και περιοδειών .

Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη μετέφεραν με την σειρά τους την πείρα τους από την επαφή με τον κόσμο της γειτονιάς, αλλά και την μεγάλη αποδοχή της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στους χώρους που έχει επισκεφθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου.

Ο Νίκος Σταματόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι : «...Η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Ιλίου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αναγνωρίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ήταν η μοναδική αντιπολίτευση απέναντι στην διοίκηση του κ. Ζενέτου, αλλά και ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που εφάρμοζε ο Δήμαρχος Ιλίου».

Στην σύσκεψη ανακοινώθηκε, ότι την Κυριακή 17 Μάρτη στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ιλίου, στην οποία θα ανακοινωθεί μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΡΩΣΗΣ, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Σταματόπουλο.