Συνάντηση του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιλίου, Νίκου Σταματόπουλου, με εργαζομένους του Κέντρου Πρόληψης "ΦΑΕΘΩΝ"

2021-02-10

Συνάντηση με τους εργαζομένους στο Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» πραγματοποίησε, ύστερα από αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιλίου, ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Σταματόπουλος.

Στη συνάντηση, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ενημερώθηκε εκτενέστερα από τους εργαζόμενους για τις πρόσφατες σοβαρές καταγγελίες τους για αυταρχικές, απαξιωτικές αλλά και αντεργατικές συμπεριφορές και πράξεις με ευθύνη της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Νίκος Σταματόπουλος εξέφρασε τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους εργαζόμενους του «ΦΑΕΘΩΝΑ» και ανέδειξε την σταθερή και διαχρονική στήριξη που δίνει το ΚΚΕ στο έργο της πρόληψης των εξαρτήσεων και στους εργαζόμενους στα Κέντρα Πρόληψης.

Δεσμεύτηκε πως θα πιέσει ώστε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ». Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να ανοίξει η συζήτηση και σε τοπικό επίπεδο για την ανάγκη συνολικής ενίσχυσης του έργου της πρόληψης κόντρα στην πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και της ΕΕ, όπως και για την επίλυση μιας σειράς χρονιζόντων θεσμικών προβλημάτων που μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη του τεράστιου αυτού έργου.