Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής και εκπροσώπους του, είχε αντιπροσωπία των κατοίκων της περιοχής της πλατείας Φοινίκων

2019-04-23

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής και εκπροσώπους του, είχε αντιπροσωπία των κατοίκων της περιοχής της πλατείας Φοινίκων συνοδευόμενη από τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταματόπουλο Γιώργο, στα πλαίσια του αγώνα που έχει ξεκινήσει στην περιοχή για να μην τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στον υπό ανέγερση βρεφονηπιακό σταθμό.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης και κατοίκων της περιοχής.

Στην συνάντηση αυτή, και μετά από τις αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις των κατοίκων, αναγνώρισε και η αντιπροσωπεία της περιφέρειας , ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή και ότι συμφωνεί με τις αποφάσεις που έχουν πάρει τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων Ιλίου και Περιστερίου.

Επισημάνθηκε στην συζήτηση από τον κ. Σταματόπουλο αλλά και τον εκπρόσωπο των κατοίκων Μ. Σακελλάρη ότι η ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας πηγάζει από το γεγονός ότι εξακολουθεί και ισχύει ο νόμος της ΝΔ , που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια έγινε ενημέρωση των κατοίκων σε συγκέντρωση στο χώρο της πλατείας Φοινίκων από τους Μ. Σακελλάρη και Γ. Σταματόπουλο όπου και αποφασίσθηκε συγκέντρωση κατοίκων και μαθητών από τα σχολεία της περιοχής στις 19/4/2019.

Η συγκέντρωση είχε μεγάλη επιτυχία με την παρουσία δεκάδων μαθητών που ήρθαν με πορεία στο χώρο που έχει προγραμματισθεί να στηθεί η κεραία.

Στην συγκέντρωση μίλησε ο Γ. Σταματόπουλος και ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους για την εξέλιξη του αγώνα. Οι συγκεντρωμένοι μαθητές φώναξαν συνθήματα όπως όχι στα κέρδη των εταιρειών, κ.α.