Σε σύσκεψη του ΚΚΕ στον Άγιο Φανούρη μίλησε ο Νίκος Σταματόπουλος

2023-05-02

Σε σύσκεψη στον Άγιο Φανούρη στο Ίλιον, που διοργάνωσε η ΚΟ Κάτω Ιλίου μίλησε ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Ίλιον, ο οποίος στάθηκε στο διακύβευμα των εκλογών για τον λαό.

Ανέδειξε τις δεσμεύσεις της επόμενης ημέρας για τα αστικά κόμματα, που επιβεβαιώνουν τις προγραμματικές τους συγκλίσεις στην ίδια στρατηγική. Επίσης, ανέλυσε πως εξειδικεύεται η αντιλαϊκή πολιτική στο επίπεδο των δήμων, σημειώνοντας τις ευθύνες της Τοπικής Διοίκησης στο Ίλιον για το κλείσιμο των δημόσιων δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, την απουσία αντισεισμικής θωράκισης και συντήρησης των σχολικών μονάδων, αλλά και τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση του Πάρκου Τρίτση.

Απέναντι σε όλα αυτά, αναφέρθηκε στην σημασία της οργάνωσης και του αγώνα, κάτι στο οποίο το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις. Κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν το βήμα για τη μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ, «γιατί μόνο έτσι θα είναι δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα να επιβάλει το δίκιο του απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή».