Σχόλιο για συκοφαντική και προβοκατόρικη ανακοίνωση κατά της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου

2019-12-08

Μόνο ως συκοφαντική και προβοκατόρικη μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της Διοίκησης του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση», που κατηγορεί τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου ότι δήθεν μεθοδεύει την απομάκρυνση σχολικής καθαρίστριας. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου απαίτησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο να συζητηθεί προ ημερησίας διάταξης το πρόβλημα της καθαριότητας και της θέρμανσης του Νεστόριου Δημοτικού Σχολείου ώστε να αναδείξει στη συζήτηση τα εξής: Ότι πρόκειται για προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά σχολεία του δήμου όπως και την ανάγκη μαζικών προσλήψεων μόνιμου προσωπικού καθαριότητας των σχολείων και την ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης προς τις σχολικές επιτροπές ώστε τα σχολεία να μην μένουν κρύα το χειμώνα αφού το πετρέλαιο δεν επαρκεί. 

Αφού η δημοτική αρχή αρνήθηκε πεισματικά να βάλει προς συζήτηση το θέμα παραβιάζοντας τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, η Λαϊκή Συσπείρωση αποχώρησε από τη συνεδρίαση. 

Σε καμία περίπτωση η Λαϊκή Συσπείρωση δεν υποστηρίζει την απομάκρυνση κανενός εργαζομένου. 

Αυτά βέβαια είναι «ψιλά γράμματα» για τη Διοίκηση της «Ένωσης» που απλά βρήκε, ακόμη μια φορά, μια ψεύτικη ευκαιρία για να κάνει χυδαίο αντικομμουνισμό. 

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα όμως. Βλέπετε, πρόεδρος της Διοίκησης του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι ο γνωστός επιχειρηματίας - εργοδότης «συνδικαλιστής» Δ. Καραγεωργόπουλος, «διάσημος» στην εργατική τάξη της χώρας μας για τις νοθείες του, τους μπράβους του και τις υπηρεσίες του στην εργοδοσία. 

Οι εργαζόμενοι ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι μαζί τους στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα και ποιος είναι απέναντι και αγκαλιά με την εργοδοσία που επιβάλει ελαστικές εργασιακές σχέσεις και μεροκάματα «ψίχουλα» στις σχολικές καθαρίστριες και συνολικά στους εργαζόμενους. 

Τα ψέματα και οι προβοκάτσιες δεν θα περάσουν! 

Ίλιον 7/12/2019