ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ: Κινητοποίηση κατοίκων ενάντια στην εμπορευματοποίηση του χώρου - Κοινή δήλωση Ν. Σταματόπουλου και Θ. Σκολαρίκου

2023-06-30

Κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής στα γραφεία της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση έγινε σήμερα το πρωί, ενάντια στην προγραμματισμένη για τις 10 π.μ. διαδικασία αποσφράγισης προσφορών για πλειοδοτικό διαγωνισμό εμπορικής εκμετάλλευσης χώρου εντός του πάρκου.

Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη αναδόχου για την εκμίσθωση υπαίθριου χώρου για παιδικές εκδηλώσεις, προβολές ταινίας και πώληση σνακ και αναψυκτικών.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι Νίκος Σταματόπουλος και Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού αντίστοιχα, που σε κοινή τους δήλωση σημειώνουν:

«Στηρίζουμε την κινητοποίηση των κατοίκων ενάντια στην εκμίσθωση χώρου εντός του πάρκου που συνιστά μια ακόμα ενέργεια στην κατεύθυνση εμπορευματοποίησής του. Ζητάμε να μην προχωρήσει η διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών. Το Πάρκο Τρίτση δεν έχει ανάγκη από εμπορικές δραστηριότητες. Έχει ανάγκη από επαρκή και σταθερή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και στελέχωση με προσωπικό.

Οι εκλεγμένοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στους Δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για πάρκο ανοιχτό στον λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα».