«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: «Σήμα κινδύνου» για την αντιπυρική προστασία

2019-04-26

Την ανάγκη για τη μέγιστη λαϊκή κινητοποίηση και διεκδίκηση στο μέτωπο της πυροπροστασίας και της δασοπυρόσβεσης ανέδειξε η εκδήλωση που διοργάνωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο της Καισαριανής για την παρουσίαση των θέσεών της για την αντιπυρική προστασία στην Αττική.

 Από τις ομιλίες αναδείχθηκε πως παραμένουν οι τεράστιες και εγκληματικές ελλείψεις με ευθύνη κυβέρνησης και Περιφέρειας (ΣΥΡΙΖΑ) κι ενώ ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από την τραγωδία στο Μάτι. 

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α., υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Ηλίας Σταμέλος, δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Παναγιώτης Δρίτσας, πύραρχος ε.α. και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ). Την εκδήλωση συντόνισε ο Θύμιος Τσούνας, ανθυποπύραγος ε.α. και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης, Βαγγέλης Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, οι Άννα Βασιλάκη και Κώστας Παπασωτηρίου υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και εκ νέου υποψήφιος, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής Γιώργος Σοφιανόπουλος, και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την Καισαριανή και άλλες πόλεις.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μια βδομάδα πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου ήταν ένα ακόμα «σήμα κινδύνου» που εκπέμπει το ΚΚΕ, το οποίο καλεί το λαό να είναι σε ετοιμότητα και να κάνει κριτήριο ψήφου την πολύ άσχημη κατάσταση στην πυροπροστασία, στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων και επικίνδυνων καταστάσεων.

περισσότερα διαβάστε εδώ