Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ για το 9ο Δημοτικό

2019-02-16

Με μια ανακοίνωση ενάντια ουσιαστικά στους γονείς στους δασκάλους και τους μικρούς μαθητές του 9ου δημοτικού σχολείου ο Δήμαρχος Ιλίου Ν. ΖΕΝΕΤΟΣ, προσπαθεί να μεταθέσει τις εδώ και μήνες εγκληματικές ελλείψεις στο 9ο Δημοτικό σχολείο Ιλίου σχετικά με την λειτουργία του λεβητοστάσιου .

Η ανακοίνωσή του, αποδείχνει για άλλη μια φορά ότι πράγματι ζούμε σε μια ξεχαρβαλωμένη πόλη με ξεχαρβαλωμένα σχολεία και υποδομές όπως είχε καταγγείλει η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΛΙΟΥ σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τα πεπραγμένα της δημοτικής Αρχής.

Σε μια ακόμη προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας ξεχνάει ότι η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΛΙΟΥ τον τελευταίο χρόνο έχει φέρει το θέμα του λεβητοστασίου και των άλλων προβλημάτων του 9ου δημοτικού πάνω από 6 φορές στο δημοτικό συμβούλιο.

Του θυμίζουμε, την μαζική συμμετοχή των γονέων στο Δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του λεβητοστάσιου και τις προσβολές που δέχθηκαν από τον ίδιο τον κ. ΖΕΝΕΤΟ.

Του θυμίζουμε την προτροπή του σε γονέα του σχολείου «να βάψεις μόνος σου το σχολείο»

Του θυμίζουμε ότι μετά από αυτή την διαμαρτυρία επισκέφθηκαν ασθμαίνοντας το σχολείο μέλη της διοίκησης και διαπίστωσαν το πρόβλημα, μεταθέτοντας την λύση του στο αόριστο μέλλον.

Μόλις παραδόθηκαν τα πορίσματα της πυροσβεστικής και της πολεοδομίας, και μόλις κινητοποιήθηκαν οι γονείς και οι δάσκαλοι προσέφυγε στην γνωστή του ταχτική της συκοφάντησης και της προβοκάτσιας, ότι τάχα οι γονείς είναι υποκινούμενοι .

Υποκινητές είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στο 9ο δημοτικό αλλά και στα άλλα σχολεία κ. ΖΕΝΕΤΟ.

Προβλήματα πυρασφάλειας, έλλειψη αντισεισμικής μελέτης, διαλυμένα προαύλια κ.α.

Η διοίκηση Ζενέτου προσπαθεί να δημιουργήσει τόσα χρόνια μια ψεύτικη βιτρίνα για μια όμορφη πόλη ,όμως η πραγματικότητα τον διαψεύδει καθημερινά και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της πόλης.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ υποψήφιος δήμαρχος ΙΛΙΟΥ της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ