Καταγγελία για τις δημοτικές αρχές Ιλίου και Αγίων Αναργύρων για την καταστροφή υλικού του Φεστιβάλ της ΚΝΕ

2022-09-21

Η Τομεακή Επιτροπή Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ και το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ, καταγγέλλει τις Δημοτικές αρχές των Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού που για άλλη μια χρονιά επιδίδονται στο κυνήγι της αφίσας και των πανό που ενημερώνουν για τις κεντρικές εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, στις 22-23-24 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον με στόχο να φιμώσουν το κάλεσμα μαζικής συμμετοχής.

Παραμονές της έναρξης του ΦΕΣΤΙΒΑΛ, με περίσσιο ζήλο και επιμονή, ακόμα και μέσα στη νύχτα, στέλνουν τα συνεργεία των Δήμων που δουλεύουν ήδη διπλές βάρδιες, για να καταστρέφουν συστηματικά, το προπαγανδιστικό υλικό του Φεστιβάλ. Οι αφίσες και τα πανό Κύριοι δεν λερώνουν, ενημερώνουν!

Να μην τολμήσουν να συνεχίσουν αυτή την τακτική και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ γιατί θα συναντήσουν μαζική και μαχητική αντίδραση.

Γελιούνται βαθιά, όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα μας φιμώσουν. Ότι θα εμποδίσουν το λαό και τη νεολαία της περιοχής, να συμμετάσχουν μαζικά στο Φεστιβάλ, να έρθουν σε επαφή με την ιδεολογία και την πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Η νεολαία και ο λαός της περιοχής μας, αλλά και όλης της Αττικής, με την αμείωτη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Πάρκο Τρίτση όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν πολύ καλά, πως το Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ είναι κορυφαίο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός, που προβάλλει και τιμά όποιο χώρο και αν το φιλοξενεί, σε όλη την Ελλάδα. Πως δίνει πνοή στο Πάρκο Τρίτση, κόντρα στην εγκατάλειψη και την υποχρηματοδότηση από όλες τις Κυβερνήσεις.

Το κάλεσμα του 48ου Φεστιβάλ, με το σύνθημα « Η νέα γενιά με το ΚΚΕ, ¨για το μεγάλο το ωραίο το συγκλονιστικό¨, σοσιαλισμός η απάντηση στον 21ο αιώνα», είναι που τους ανησυχεί που τους τρομάζει. Γιατί είναι η απάντηση, στη καπιταλιστική βαρβαρότητα που ζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και η νεολαία. Γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος που οδηγεί στη κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, με τα μέσα παραγωγής και όλες τις παραγωγικές δυνατότητες στα χέρια του λαού, και αξίζει να παλέψει αποφασιστικά ιδιαίτερα η νεολαία γι' αυτή.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ βρίσκεται στον αγώνα, στη σύγκρουση, στην ανατροπή!

Καλούμε τη νεολαία και το λαό της περιοχής μας, να δώσουν μαχητική απάντηση με τη μαζική συμμετοχή στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ στις 22-23-24 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση.