Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ

2019-05-21

Γέμισε με εργατόκοσμο η πλατεία της Ζ. ΠΗΓΗΣ στο Ίλιον στην συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Στην συγκέντρωση μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Τριανταφύλλου.

Ο Νίκος Σταματόπουλος στάθηκε στην ομιλία του στο παράδειγμα του εργατόκοσμου της Ζ.ΠΗΓΗΣ που με τους αγώνες του, εδώ και πολλά χρόνια , έχει διεκδικήσει και έχει πετύχει, ότι έργο έχει γίνει στην περιοχή να έχει προέλθει από τον αγώνα των κατοίκων και την πρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών Δημοτικών συμβούλων.

Τελευταία κατάχτηση είναι το αντιπλημμυρικό έργο που με την μαζική συμμετοχή και τις συνεχείς διαδηλώσεις κατάφερε να επιβάλει στον Δήμο αλλά και στην Περιφέρεια να κατασκευάσουν το έργο.

Η γειτονιά της Ζ.ΠΗΓΗΣ γνωρίζει να τιμά τους αγωνιστές και γι αυτό κατέκλισε την πλατεία δίνοντας υπόσχεση για νίκη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στον δήμο Ιλίου και την περιφέρεια, αλλά και για ενίσχυση του ΚΚΕ στην ευρωβουλή. Κύριο χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης ήταν η συμμετοχή πλήθους ανθρώπων που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις για τις πλημμύρες, ανεξάρτητα τι κόμμα ψήφισαν στις προηγούμενες δημοτικές και βουλευτικές εκλογές.