Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου στην συνεδρίαση του ΔΣ στις 4/4/2019 κατήγγειλε τον Δήμαρχο Ιλίου για το κατέβασμα του πανό της Επιτροπής Ειρήνης Ιλίου για εκδήλωση που αφορούσε τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης.

2019-04-06

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου τόνισαν ότι ο Δήμαρχος Ζενέτος δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβάζει τα πανό. Ο κος Ζενέτος εδώ και χρόνια κατεβάζει όλα τα πανό και τις αφίσες που δεν αρεστές στην ιδεολογία του και την πολιτική του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι, να μην υπάρχει άλλη φωνή στο Ίλιον εκτός από την δική του και της παράταξης του.

Ο Κος Ζενέτος κρύφτηκε για άλλη μια φορά πίσω από τον νόμο που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση του Δήμου παλιότερα, με τις ψήφους τότε και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έκανε προσπάθεια διαστρέβλωσης της ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Ιλίου, παρουσιάζοντας ως περιεχόμενό της τα σχόλια ενός άγνωστου site.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ έθεσαν επίσης θέμα και για την ανακοίνωση του συλλόγου γονέων του 3ου Δημοτικού σχολείου Ιλίου που στρέφεται ενάντια στον διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου, γιατί διένειμαν φυλλάδια του συνδικαλιστικού τους Φορέα «Δημήτρης Γληνός», τονίζοντας ότι αυτή η κίνηση θέτει σε κίνδυνο τις συνδικαλιστές ελευθερίες.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, πάρθηκε ομόφωνο ψήφισμα κατά της τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο πάρκο Φοινίκων στην οδό Άστρους.

Το ψήφισμα το κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο εκπρόσωποι της Επιτροπής κατοίκων.

Να σημειωθεί ότι 20 μέτρα από την κεραία θα δημιουργηθεί ο νέος 5ος παιδικός σταθμός Ιλίου.

Για άλλη μια φορά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος κος Κάβουρας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δημαγωγώντας την ώρα που ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι αυτή η Κυβέρνηση διατηρεί ακόμα σε ισχύ τον νόμο Βορίδη, που επιτρέπει την τοποθέτηση κεραιών ακόμα και δίπλα από το σχολεία αθετώντας και σε αυτόν το τομέα τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.