Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.

2019-05-07

Οι κάτοικοι της περιοχής Φοινίκων απέτρεψαν την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Άστρους στο Ίλιον δίπλα στον υπό ανέγερση 5ο παιδικό σταθμό Ιλίου.

Με έκπληξη το βράδυ της 6 Μαϊου πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου η εταιρεία με συνοδεία Αστυνομικών δυνάμεων θα προσπαθούσε να εγκαταστήσει την κεραία.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ και του υποψήφιου δημάρχου Ιλίου Νίκου Σταματόπουλου μαζί με την επιτροπή αγώνα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι κάτοικοι της περιοχής και να αποτραπεί τελικά η τοποθέτηση.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ Σταματόπουλος μαζί με την εκπρόσωπο των κατοίκων Καίτη Λιναρδάκη , συναντήθηκε με την νομική υπηρεσία και εκπροσώπους του Δήμου όπου αποφασίσθηκε να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της τοποθέτησης κεραίας δίπλα στον υπό ανέγερση παιδικό σταθμό, αύριο 8 Μαΐου.

Άσχημη εντύπωση έχει δημιουργηθεί στους κατοίκους η στάση της περιφέρειας που ενώ έχει εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης, δεν το έχει κοινοποιήσει σε κανέναν αρμόδιο φορέα.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Σταματόπουλος Νίκος ο οποίος μιλώντας με κατοίκους δήλωσε, ότι Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με την σημερινή κινητοποίηση, στήριξε τον αγώνα των κατοίκων και ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί και για να μην τοποθετηθεί αυτή η κεραία δίπλα στον υπό ανέγερση παιδικό σταθμό, αλλά και για την κατάργηση των νόμων που επιβάλουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες δεν ενδιαφέρονται για την υγεία του Λαού, αλλά για τα κέρδη τους.