Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε…

2023-08-17

Απ' ότι φαίνεται, οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της ΝΔ πήγαν στον Ζενέτο και οι άλλοι μισοί πήγαν στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ!

Στη μια φωτογραφία: Ο κ. Ζενέτος και στελέχη της δημοτικής αρχής παρέα με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της ΝΔ Α. Κακούρη, Σ. Κουσκουρή και Δ. Δαλαμάγκα ύστερα από τη συμφωνία για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.

Στην άλλη φωτογραφία: Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Μπατσής (που παλιότερα ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί δημαρχίας Κουκουβίνου) αγκαλιά με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της ΝΔ Β. Φεγγερό (επίσης αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Κουκουβίνου) και Μ. Γραμμένου, ύστερα από τη συμφωνία να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που επιστεγάζει πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ αυτών των δημοτικών παρατάξεων. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην κεντρική πολιτική σκηνή όπου ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμπλέουν σε όλα τα βασικά ζητήματα εναντίον του λαού.

Μια ακόμη απόδειξη ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιπαρατεθεί με τη σημερινή δημοτική αρχή Ζενέτου και να παλέψει μαζί με το λαό της πόλης για λύσεις υπέρ των αναγκών του είναι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Σταματόπουλο. Όπως το έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ίλιον 17/8/2023