7 ΑΠΡΙΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Στις αγωνιστικές παρεμβάσεις στο Ίλιον παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου 

2020-04-07

«Σπάμε τη σιωπή, δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης για την υγεία του λαού», είναι το κεντρικό μήνυμα της Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για την Υγεία που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ σε όλα τα νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας.

Αγωνιστικές παρεμβάσεις στα πλαίσια αυτά, πραγματοποίησαν μαζικοί φορείς της περιοχής μπροστά από το Κέντρο Υγείας Ιλίου (στον Αγ. Φανούρη),  μπροστά από το ΠΕΔΥ Αγίων Αναργύρων (στην οδό Μπίμπιζα) και μπροστά απο καταστήματα super market στο Ίλιον.

Πιο συγκεκριμένα, στο Κέντρο Υγείας Ιλίου, έγινε παρέμβαση από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πετρούπολης - Ιλίου - Αγίων Αναργύρων - Καματερού, τον Σύλλογο Γυναικών Ιλίου, το Παράρτημα Πετρούπολης - Ιλίου - Αγίων Αναργύρων - Καματερού του Συνδικάτου Οικοδόμων. Στην αγωνιστική κινητοποίηση παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου», Νίκος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Ρήγας.

Ανάλογη παρέμβαση έγινε και στο ΠΕΔΥ Αγίων Αναργύρων από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πετρούπολης - Ιλίου - Αγίων Αναργύρων - Καματερού, τους Συλλόγους Γυναικών Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού, το Παράρτημα Οικοδομών Πετρούπολης - Ιλίου - Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θοδωρής Σκολαρίκος και Μιχάλης Καραβίδας.

Ταυτόχρονα παρεμβάσεις έγιναν και έξω απο καταστήματα super market στο Ίλιον στις οποίες παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου, Παναγιώτης Ρήγας και Χρήστος Κούκος.